Nieuws

★ Raw Chocolate Paradise 
@Raw Food & Lifestyle Festival!

Boerderij Langerlust Amsterdam, zondag 12 juni 11.00 - 18:00 uur 

In samenwerking met:
Ioana van Shining Mama, Annet van Rawfood.nl, Danielle van Dhana chocolade
&
RaagMala Suite 'Zondagochtend Meditatie Concert' met Raw Cacao Drank
Klik hier voor kaartjes. 


Irene van Herwerden, Chocodelic
: ‘Rauwe chocolade proeverij’

Heb je zin om te genieten van heerlijke verantwoorde chocolade, kom dan naar de rauwe chocolade proeverij van Chocodelic Lekker, trendy en een genot om te eten.Chocodelic gebruikt enkel biologische ingrediënten en de producten worden duurzaam geproduceerd. De chocolade is gemaakt met echte, rauwe, ongebrande, gefermenteerde cacaobonen. Bovendien zijn alle 0 producten vrij van geraffineerde suikers, gluten, zuivel, additieven, smaakstoffen en andere kunstmatige toevoegingen.

 


Ioana Voiculescu, Shining Mama: ‘Rauwe cacao’

Wil je weten, waar rauwe cacao vandaan komt, wat je ervan kunt maken en wat het voor je gezondheid kan betekenen, kom dan naar deze boeiende lezing.

Ioana neemt je mee in haar creatieve wereld van smaken en kleuren en je zult mogelijkheden met rauwe cacao ontdekken, waarvan je nooit had gedacht dat ze bestonden. De eetbare etherische oliën die Ioana aan haar recepten toevoegt maken de reis door Chocolate Paradise een waar avontuur. Laat je inspireren en kom genieten van de gezondste lekkernijen van de natuur!Annet van Dorser (RawFood.nl) en Ioana Voiculescu (Shining Mama): ‘Bonbons van Rauwe Cacao en Etherische Oliën’

Lekker snoepen zonder schuldgevoel. In deze workshop leer je hoe je heerlijke bonbons kunt maken, die ook nog eens heel gezond voor je zijn.

Ioana van www.ShiningMama.nl en Annet van www.RawFood.nl nemen je mee in de spannende wereld van rauwe cacao en eetbare etherische oliën en geven je een ware smaaksensatie.

Je krijgt in de workshop veel informatie over verschillende soorten rauwe bonbons, ziet hoe ze gemaakt worden en je kunt ze natuurlijk proeven. Door zuivere etherische oliën toe te voegen, kun je de meest uiteenlopende smaken maken en zelfs bonbons maken met een medicinale werking.


Danielle Vergonet, Dhana Chocolade
: ‘How to Make Raw Chocolate’

Wil je leren hoe je rauwe chocolade maakt? Danielle Vergonet zal je alles vertellen over raw chocolate! Je ruikt, proeft en leert de  kunst van raw chocolate making. Ze zal het maken van rauwe  chocolade zó uitleggen dat je er thuis gelijk mee aan de slag kan,  maar niet voordat je van alles geproefd hebt! Dat wordt smullen!

RaagMala Suite: 'Zondagochtend Meditatie Concert' met Raw Cacao Drank
11:00 - 12:00 uur in De Deel (Grote zaal)

Zin in een ervaring vol ontspanning, bliss, raw cacao en muziek? Koop dan gauw je kaartje voor het zondagochtend concert van RaagMala Suite! Onder het genot van een High Potency Herbal RAW CACAO DRANK (powered by Irene van Herwerden van CHOCOdelic en Roell van Edelwijs herbs) wegdromen en relaxen op de meditatieve tonen van muzikanten Marynka Nikolai (vleugel), Dr. Goldfinger (DJ, percussie) en Avi (sarod). Klik hier om een kaartje te kopen. 

  
 

 
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 Dutch Raw Food & Lifestyle Festival 2016

 

                    


Na de afgelopen drie successen wordt het Dutch Raw Food Festival aankomend jaar voor de 4e keer gehouden! Op 12 juni is het namelijk weer zover, de 4e editie van het Dutch Raw Food & Lifestyle Festival wordt dan gehouden op Boederij Langerlust in Amsterdam. Heb jij er al zin in?

Datum: 12 juni 2016
Locatie: Boerderij Langerlust, Amsterdam

Markttijden: 10.30 - 19.00
Workshoptijden: 11.00 - 18.00

The Dutch Raw Food Festival trekt veel mensen die geïnteresseerd zijn in een gezonde levensstijl waarin veel raw food genuttigd wordt. Bij het Raw Food Festival komen veel verschillende raw -en superfood retaillers met samples van geweldige raw food producten. 
Chocodelic is organisator en hoofdsponsor van dit festival en zal ook weer aanwezig zijn bij de vierde editie van het Dutch Raw Food & Lifestyle Festival!

In totaal zijn er meer dan 30 workshops en lezingen.
De workshops en lezingen zullen onder andere gaan over:
* Fris en Fruitarisch * How to Make Raw Chocolate * Het gehele darmstelsel ontslakken * Energie & Lichtwerk * Het belang van vitamine B12 * Project: Plastic Madonna * Leaky Gut Syndroom * Vervangen van medicijnkastje met 10 oliën * Rauw sojasaus en artisanale smaakproducten uit Japan! * Barefoot Running Clinic * de Supplementenwijzer * Doterra essential oils * Rauw, naakt en gezond * Tarwegras sapjes * Als dieren konden praten * Groene smoothies en Vitale Voeding * Rauwe chocolade proeven * Hoe kan je met weinig middelen zoveel mogelijk betekenen voor anderen en voor de wereld? * Een overzicht van alternatieve geneeswijzen * Bonbons van Rauwe Cacao en Etherische oliën. Klik hier voor het programma. 

Retaillers kunnen deelnemen als standholders bij het Raw Food & Lifestyle Festival en er zullen veel verschillende workshops aanwezig zijn. De workshops op het Raw Food & Lifestyle Festival zijn gezellig voor jong en oud! Het Raw Food Festival wordt medegeorganiseerd door raw food sponsors. Ben jij er in 2016 weer bij? Blijf dan up-to-date
 door www.rawfoodfestival.nl in de gaten te houden!                                                        

                                          

                
 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Chocodelic in De Betere Wereld
december issue 2015 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chocodelic sponsort de Chocolate Club Amsterdam
Zaterdag 7 november een nieuwe editie!


 

 
 
 
Tickets verkrijgbaar via www.chocolateclub.nl.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chocodelic sponsort de Chocolate Club Amsterdam
Zaterdag 3 oktober een nieuwe editie!------------------------------------------------------------------------------------------------------


CHOCOdelic EXTREMALISM

CHOCOdelic heeft de afgelopen maand haar nieuwste aanwinst verwelkomt, namelijk CHOCOdelic EXTREMALISM. Deze nieuwe CHOCOdelic dragee is ontwikkeld in samenwerking met Emio Greco en Pieter Scholten van ICK Amsterdam, platform voor hedendaagse moderne dans. Deze chocolade zorgt voor een unieke smaakbeleving, door de overheerlijke cacaobonen die zijn omhuld met de bekende laag rauwe chocolade van CHOCOdelic. Deze extreme en krachtige rauwe chocolade snacks zijn lekker om te eten en geven een extreme power boost als deze nodig is!

De rauwe EXTREMALISM van CHOCOdelic is gemakkelijk mee te nemen en kan gegeten worden bij elke gelegenheid! De CHOCOdelic EXTREMALISM is een geheel UNIEK product en wordt nog nergens anders gemaakt. De chocolade van verfijnde rauwe cacao is gezoet met biologische kokosbloesemsuiker. De CHOCOdelic EXTREMALISM is een super raw, duurzaam en extreem en minimalistisch product!

Probeer de nieuwe CHOCOdelic smaak, als je durft! Klik hier!
CHOCOdelic new product launch @ Dutch Raw Food Festival


Chocodelic gaat een nieuw CHOCOdelic product lanceren! Tijdens het Dutch Raw Food Festival wordt het nieuwe product op spectaculaire wijze gepresenteerd. Ook is er in de Chocodelic tent de unieke mogelijkheid om je eigen extreem lekkere raw chocolade snack samen te stellen!

Het blijft nog een verrassing wat het nieuwe product is. Doe mee met de Facebook actie als je het denkt te kunnen raden en misschien ben jij wel degene die op 14 juni tijdens het Dutch Raw Food Festival het product bij de Chocodelic stand mag komen ophalen!

Het nieuwe CHOCOdelic product is in samenwerking met ICKamsterdam.

Voor meer informatie over ICKamsterdam, klik hier!


Blog ‘De Hippe Vegetariër’

 

Heb je altijd al ‘raw’ willen eten en weet je niet waar te beginnen? Raw foodie en oprichtster van Chocodelic, Irene van Herwerden, schrijft vanaf maart over haarzelf, haar ervaringen met raw food en heerlijke recepten.

De Hippe Vegetariër is een online magazine/blog waar je heerlijke 
vegetarische 
recepten en restaurants kan vinden. Ook wordt er geschreven over verschillende levensstijlen, hippe hotspots, tips om balans in je leven te houden en geeft je inspiratie om iets nieuws te ontdekken!


Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden? 
Klik op de links hieronder voor de artikelen!


Introductie
Wat is raw food?
Starten met raw
Mijn basispakket
Slimme alternatieven
Ontbijt recepten
Lunch recepten
Diner recepten
Tussendoortjes
Chocodelic 
Dutch Raw Food Festival


Nieuwe producten


Chocodelic heeft nieuwe producten in het assortiment en dat is natuurlijk heel leuk voor onze rawfoodliefhebbers! Wij verwelkomen de volgende producten: de Pulsin’ Mint Choc Chip Protein Snack en de Bëond Sour Cherry bar.


Pulsin’ Mint Choc Chip Protein Snack:

Verrijkt met rijst proteïne geeft de Pulsin’ Mint Choc chip Protein je de energie die je zoekt! De rawfood reep is een gezonde snack met een overheerlijke smaakcombinatie van chocolade chips, een handvol cashews en echte pepermuntolie! Deze reep kan gebruikt worden als een tussendoortje of als powerboost. Benieuwd naar de rawfood reep? Vindt hem nu hier bij Chocodelic!


Bëond Sour Cherry bar:


Lekkere ‘schuldvrije’ rawfood reep, met een caloriewaarde van maar 132 calorieën. Deze reep heeft een kersen smaak die je helemaal opvrolijkt na het eten ervan. Hij is gemakkelijk mee te nemen en bovendien een heerlijke rawfood snack voor de kids! Geniet van deze frisse fruitige Bëond Organic Sour Cherry, nu te vinden bij Chocodelic!
NIEUW! Ombar Buttons


Ombar heeft een nieuwe chocoladevariant, de Ombar Coco Mylk Buttons!

De Coco Mylk chocoladereep van Ombar is nu verkrijgbaar in Button formaat. Deze buttons melkvrij, zonder geraffineerde suikers en gemaakt naar hetzelfde Ombar Coco Mylk recept.
Heerlijk als tussendoortje!

Vanaf nu zijn deze buttons bij Chocodelic verkrijgbaar!

Benieuwd naar de Buttons? Klik hier!
Chocodelic in Noordhollands Dagblad


Hanneke van den Berg wilde kennis maken met ‘rauwe chocolade’.
Hiervoor heeft zij verschillende producten uitgeprobeerd!

Over haar ervaringen heeft zij een artikel geschreven dat op de website van het Noordhollands Dagblad te lezen is.


Benieuwd naar haar ervaring en haar mening over Chocodelic? Klik hier!


 


CHOCOA Festival voor chocolade liefhebbers!


Datum: 6, 7 & 8 maart 2015
Locatie: Beurs van Berlage, Amsterdam
Tijd: vrijdag 17.00 - 21.00 / zaterdag en zondag 10.00 - 18.00

Stichting Chocolade festival organiseert Chocoa om te laten zien dat betere chocolade alleen van de beste cacao gemaakt kan worden. Tijdens het festival in de Beurs van Berlage in Amsterdam komen op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 maart chocoladeliefhebbers en de beste chocolademakers samen.

Chocolademakers uit binnen- en buitenland vertellen over de speciale kwaliteiten en de herkomst van hun producten, maar ook hoe deze bijdragen aan positieve veranderingen in de omgeving- en levensomstandigheden van cacaoboeren.

Kom op alle dagen CHOCOdelic chocolade proeven!Speciaalzaken en chocolaterieën
presenteren chocolade in vele variaties en exotische smaken en bieden hun chocolade en verse bonbons te koop aan.
Er zijn workshops, proeverijen, presentaties en andere activiteiten voor jong en oud.
Ontmoet chocolatiers en luister naar hun verhalen. Ze zullen hun specialiteiten onthullen en alles uitleggen
wat je altijd al wilde weten over de wondere wereld van chocolade.
Voor kinderen zijn er verschillende activiteiten zoals, chocoladehandjes maken op een schilderij, schminken, fotografie en onder de chocoladeboom zal er een verhalenverteller zijn. Ook is er een chocolade wensmuur waar men een wens in kan schrijven.

Voor meer informatie over het Chocoa Festival, het programma en tickets, klik hier!Women in Paradise 10 jaar
Zondag 8 maart wordt Women in Paradise voor de 10e keer georganiseerd, een jubileum en dus reden voor een feest! Women in Paradise is een jaarlijks terugkerend festival om Internationale Vrouwendag te vieren. Deze feestelijke avond staat geheel in het teken van vrouwen en cultuur.

Locatie: PARADI
SO AMSTERDAM        
Tijd: 19.00 tot 01.00 uur


Het festival biedt een platform waar vrouwen hun mening kunnen geven en ervaringen kunnen delen op het gebied van cultuur, zoals o.a. hedendaagse muziek, poëzie, literatuur, video kunst, performance art, mode en fotografie. Bij de programmering staat de kracht van de vrouw centraal, deze bestaat uit sterke, inspirerende vrouwelijke artiesten, kunstenaars, schrijfsters en andere gasten met diverse achtergronden.

Tijdens deze feestelijke avond worden overheerlijke bonbons en chocolade van CHOCOdelic uitgedeeld!

Benieuwd naar het programma of wil je kaartjes bestellen? Klik hier!
 

Chocodelic op de Biofach


Ook dit jaar hebben wij weer deelgenomen aan de BioFach, de grootste beurs op het gebied van biologische voeding in de wereld. Meer dan 82 landen van over de hele wereld zijn vertegenwoordigd op deze beurs.

Nederland was dit jaar partnerland met een eigen paviljoen op de BioFach. Hier hebben wij met veel plezier en succes onze nieuwste CHOCOdelic raw chocolate snacks gepresenteerd (Stand 209, Hall 5, The Dutch pavilion).

Datum: dinsdag 11 februari t/m zaterdag 14 februari.
Locatie: Neurenberg Messe te Neurenberg Duitsland.

De strenge toelatingseisen van BioFach garanderen de kwaliteit van de getoonde producten en versterken het vertrouwen in biologische producten.

The place to be voor gezonde biologische voeding!


 Nieuwe producten


Chocodelic heeft nieuwe producten in het assortiment en dat is natuurlijk heel leuk voor onze rawfoodliefhebbers! Deze keer nieuw: de Bëond Organic Baobab pineapple bar en de Pulsin’ Orange choc chip protein snack. 

De Bëond Organic Baobab Pineapple bar:

 

Lekkere ‘schuldvrije’ rawfood reep, met een caloriewaarde van maar 60 calorieën. Deze reep heeft een exotische ananas smaak die je helemaal opvrolijkt na het eten ervan. Hij is gemakkelijk  mee te nemen en bovendien een heerlijke rawfood snack voor de kids! Geniet van deze frisse fruitige Bëond Organic Baobab Pineapple, nu te vinden bij Chocodelic!


 

De Pulsin’ Orange Choc chip protein snack:
 

Zin in een rawfood energy boost? Onze Pulsin’ Orange Choc chip Protein geeft je de energie die je zoekt! De voor een groot deel uit amandel bestaande rawfood reep is een gezonde snack met een overheerlijke smaakcombinatie van sinaasappel en chocola. Deze reep kan gebruikt worden als een tussendoortje of als powerboost. Benieuwd naar de rawfood reep? Vindt hem nu hier bij Chocodelic!De Iswari Superfood lijn


Chocodelic heeft een nieuwe Superfood lijn in het assortiment! De Iswari superfood lijn bestaat uit Iswari Buddhas Awakenings onbijtmix, Iswari Macaccino, Iswari rauwe Cacao nibs en Iswari rauwe Cacao poeder.


De Iswari Buddhas Awakenings zijn verrukkelijke superfood ontbijtmixen die licht verteerbaar zijn en een voldaan gevoel geven.


De Iswari Macaccino is een product dat gebruikt kan worden als vervanging van koffie. Iswari Macaccino geeft namelijk een boost van energie zonder alle nare gevolgen van koffie.


Iswari Cacao nibs en Cacao poeder, de namen zeggen het al: Rauwe cacao. Rauwe cacao is goed voor je lichaam, want het is een bron van antioxidanten en mineralen. 


Probeer nu de nieuwe Iswari superfood lijn van Chocodelic en ontdek welk Iswari product jij het lekkerst vindt! 

                                     


The Chocolate Club
Zin in een gezellige Raw Chocolate avond? Op 14 november 2014 is The Chocolate Club er weer in Club Lite. Deze avond wordt vertegenwoordigd door een echte superfood guru David Wolfe. Naast de ritmes en dansen met chocolade zal er ook een Clubnacht zijn na afloop van de ceremonie. De deuren staan ook voor jou van 19:30 tot 02:45 open!

 

David Wolfe

De internationaal bekende David Wolfe is één van de redenen dat mensen nu van Raw chocolate weten. Hij heeft veel onderzoek gedaan naar het gebruiken van rauwe cacao in chocolade en komt een ceremonie houden met dansen bij The Chocolate Club. David wilt iedereen meenemen op een reis door de tijd om respect te krijgen en speciale dingen te ontdekken over de cacaovrucht.

 

CHOCOdelic als sponsor

CHOCOdelic sponsort The Chocolate Club en tijdens het event zijn er samples van CHOCOdelic aanwezig. Er worden onder andere heerlijke Choco Coco bonbons en Ombar chocolade uitgedeeld.  


Programma van de avond

19:30 | 02:45 deuren open

20:00 | 21:00 Cacao Ceremonie met DAVID WOLFE

21:00 | 02:45 Clubnacht met ANNO-NU & MARTY-Z

23:30 | 00:30 Mantras met WENJOY in de Tempel

 

Wil jij graag naar deze Chocolate Clubnacht? Doe mee aan onze actie en wie weet ben jij 14 november wel bij The Chocolate Club!

 

Tickets voor The Chocolate Club bestellen? Klik hier!Chocodelic sponsort 'Fantastic' @ Jimmy Woo Nachtclub!


Pas geleden besloot de Londense nachtclub 'Mahiki' dat bontdragers er niet meer welkom zijn, dat inspireerde de organisatoren van het feest Fantstic. Op zondag 6 april organiseert Fantastic een benefietavond met Bont voor Dieren onder het mom 'Fur Free is Sexy' een bont vrije clubavond.
De avond is in samenwerking met Bont voor Dieren groot uitgepakt. Niet alleen worden bontdragers naar huis gestuurd, tussen 23:00 en 01:00 zullen er duurzame en vegan hapjes worden uitgedeeld.
Voor de eerste honderd RSVP's staat er een goodiebag klaar, gevuld met gadgets van onder andere Bont voor Dieren, Lite/Dark, Lush en CHOCOdelic.
 Dr. Brian Clement in Nederland!

Natural health Expert Dr. Brian Clement geeft een lezing op 16 maart in Maarssen en HippocratesLifestyle Training op 17 maart in Amsterdam.

Dr. Brian Clement heeft de afgelopen drie decennia grensverleggend onderzoek naar Natural Health en Optimum Nutrition gedaan, om ervoor te zorgen dat wat hij deelt altijd gelijk is aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van natuurgeneeswijzen. 
Als je Brian hoort spreken weet je dat zijn kennis en passie voor dit onderwerp geen grenzen kent.
Dat maakt hem een ​​van de meest gewilde Sprekers over Natuurlijke Geneeskunde van Vandaag!

Zou je dit unieke evenement ook bij willen wonen, Voor meer informatie of tickets bezoek de Raw Superfood website Food Festival website, 
klik hier
 Ombar bekroond met twee Gouden ‘Great Taste Awards’


Eind 2013 zijn door de organisatie van de ‘Great Taste Awards’ bijna 10.000 verschillende voedingsmiddelen en dranken, door meer dan 400 rechters, beoordeeld op smaak. 
Ombar werd bekroond met twee Gold Awards voor de repen Coco Mylk en Strawberries & Cream. Het was een eer voor Ombar om nog twee Gold Awards in ontvangst te nemen en toe te voegen aan de drie toegekende Awards voor Coconut, Goji Berry en
Dark 72%
 die ze in 2012 behaald hebben.

Alle Ombar repen zijn 100% natuurlijk, gemaakt van onder andere biologische kokosbloesem suiker en ze zijn 100% veganistisch. Ombar is een rauwe chocolade, dit betekent dat de cacaobonen worden gefermenteerd in plaats van geroosterd. 

De Ombar repen zijn verkrijgbaar in acht verschillende smaken.


        In 30 dagen af van suikerverslaving! 

Sugarchallenge is een uniek programma waarbij de deelnemers 1 maand geen suiker eten en drinken.

Sugarchallenge heeft inmiddels enkele honderden deelnemers succesvol geholpen van hun 
suikerverslaving af te komen, kilo’s af te vallen en verbazingwekkende verbeteringen in hun gezondheid en energie te ervaren. 

Iedereen die deelneemt aan de Sugarchallenge ontvangt support en coaching in een 
speciale Facebook groep waaraan talloze experts (o.a. artsen, voedingsdeskundigen, hormoonfactortrainers, 
verschillende therapeuten, maar ook vele ervaringsdeskundigen) verbonden zijn.

 
Als je deelnemer bent van het Sugarchallenge programma van Food en Lifestylecoach 
Carola van Bemmelen, krijg je met een speciale kortingscode 10% korting bij aankoop 
van het Sugarchallenge pakket! 

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Carola van Bemmelen, 
www.carolavanbemmelen.nl, 
www.carolavanbemmelen.nl/sugarchallenge of 06-33704602.
CHOCOdelic sponsort 'Retreat Yourself'


RetreatYourself organiseert Mindfulness & Yoga retraites in zowel Nederland als in het buitenland. 
RetreatYourself heeft als visie dat mindfulness en yoga voor iedereen op elk moment van de dag toegankelijk is.
De missie van RetreatYourself is dan ook om mensen rust, tijd voor zichzelf, inspiratie en happiness te geven. 
Dit doen zij door de deelnemers goede handvatten mee te geven tijdens de workshops en retraites.

Deelnemers leren hoe zij een moment voor zichzelf kunnen nemen in de hectiek van het dagelijks leven. 
Naast weekends en vakantieweken organiseert RetreatYourself ook eendaagse workshops en lezingen
en zijn zij ook in te huren voor bedrijven of particuliere groepen. Daarnaast is RetreatYourself actief op
het gebied van duurzaamheid en maakt alleen gebruik van biologische producten tijdens de workshops en retraites. 
De samenwerking met CHOCOdelic is daarom een goede aanvulling op de doelstelling van RetreatYourself. 
Nieuwsgierig geworden? 

Voor meer informatie zie de website
 www.retreatyourself.nu