Chocodelic

                        


Goed voor de wereld en goed voor onszelf

De ingrediŽnten van onze chocolade zijn biologisch en duurzaam geproduceerd. Al onze producten zijn vrij van geraffineerde suikers, gluten, zuivel, additieven, smaakstoffen en andere kunstmatige toevoegingen. Bovendien zijn ze gemaakt met echte, rauwe, ongebrande, gefermenteerde cacaobonen. We weten waar onze ingrediŽnten vandaan komen, want we controleren de cacaobomen met eigen ogen! We kunnen garanderen dat ze duurzaam geteeld zijn, in biologische plantages en liefdevol verzorgd door ervaren en bekwame mensen. Daarom kunnen we met trots zeggen: Chocodelic producten zijn op een verantwoorde manier geproduceerd en veilig om te eten.

 

Bomvol goede stoffen voor lichaam en geest

Een van de verantwoorde manieren van veilig eten is door pure, ongeraffineerde suikers en vetten toe te voegen. Daarom zijn onze producten zoet gemaakt met zogenaamde Ďlangzame suikersí. Deze laten de bloedsuikerspiegel minder snel stijgen, waardoor je minder last hebt van energie- en humeurschommelingen. De zoetstoffen die worden gebruikt zijn: kokosbloesemnectar, kokosbloesemsuiker, agavesiroop en bruine rijststroop. Om de chocolade zacht en romig te maken wordt er bij CHOCOdelic producten alleen gebruik gemaakt van natuurlijke vetten zoals kokosboter en cacaoboter. De cacaobonen worden niet, zoals doorgaans gebruikelijk, geroosterd. De bonen worden gefermenteerd en op lage temperatuur gedroogd, de cacaoboter wordt koudgeperst.

  

Onze Raw Food lekkernijen

Ons bedrijf Chocodelic opereert als een distributeur, voornamelijk in de Benelux en een aantal andere Europese landen, zoals: het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk. Onze producten worden verkocht en geleverd aan de detailhandel, groothandel, internetwinkels en de food service-industrie. De merken die we verkopen zijn: CHOCOdelic raw chocolate, Ombar, Pulsiní, Rawbite, Beond en Iswari. We zijn zelf producent van de Chocodelic raw chocolate lijn: noten en superfoodbessen gehuld in rauwe chocolade, in de smaken: Goijberries, Incaberries, Mulberries, Almonds Hazelnuts en Cacao Beans. Ook maken we rauwe bonbons, zijn we begonnen met de Choco Coco Bonbon en sinds kort twee nieuwe smaken: Banana Baobab Bonbons en Choco Chia Truffles.

 


 Pure ingrediŽnten... puur genieten!